Archivos
    Recent Comments
Programa d'actuacions definitiu 'Fira de
Inicio » Actualidad Coordinadora » Programa d'actuacions definitiu 'Fira de les Bandes'
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Miércoles, 6 mayo, 2009

El proper cap de setmana, dies 9 i 10 de Maig, als Jardins de Vivers de la ciutat de València, tindrà lloc la “Fira de les Bandes” amb motiu del 25 aniversari de la Coordinadora de Societats Musicals de la nostra ciutat.

En les dues jornades de cel.lebració, podrem comèixer una amplia mostra de totes les actividades que realitzen les Societats Musicals de la ciutat de València, y gaudirem d’un ampli nombre d’actuacions musicals distribuïdes per diferents punts dels jardins, realitzades tant per formacions de vent, com de corda y veu.

A continuació el programa definitiu.

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario