'A Poqueta Nit' a la Unió Musical L'
Inicio » Sociedades y Conciertos » 'A Poqueta Nit' a la Unió Musical L'Horta
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Martes, 16 noviembre, 2010

El nostre amic Pascual Pont vindrà al local de la Unió per a explicar que en una pel·lícula tan dura com “Pi” hi ha una cosa tan bella com el llenguatge de la Pasqual Pont oferirà una xerrada al cicle 'A Poqueta Nit' de la Unió Musical L'Hortanaturalesa, el qual sempre hem de saber llegir per a entendre cap on anem. Sabeu qui és Pascual Pont? L’haveu sentit parlar alguna vegada? Diu que la crisi deslligada per l’afonament dels bancs nord-americans l’any 2008, ha posat de manifest la gran mentida en què estan muntades les relacions econòmiques i de poder en el conjunt del planeta terra. Molts ja ho sabíeu o teníeu aquesta intuïció. Però ara, què podem fer? Ens resta alguna possibilitat? Veniu a sentir a Pascual i a aportar els vostres coneixements, les vostres valoracions.

VOS ESPEREM proper divendres 19 de novembre de 2010 al local social de la Unió Musical l’Horta i el programa que presentem és el següent:

-       20.00 hores Breu presentació de Pascual Pont que començarà amb una introducció de la pel·lícula.

-       20.30 hores Projecció de la pel·lícula “Pi, fe en el caos”. La proposta que fem és que sopem durant la pel·lícula. Mentrestant, algun cambrer atendrà les peticions de papes, cacahuet, cervesa i d’aigua mineral. Està bé, també d’olives! (Improvisarem doncs, una terrassa d’estiu)

-       22.00 hores Intervenció de Pascual Pont i xerrada.

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario