Archivos
   octubre 2011
   L M X J V S D
   « sep   nov »
    12
   3456789
   10111213141516
   17181920212223
   24252627282930
   31  
  Recent Comments
Homenatge a Manuel Sanchis Guarner, en el centenari
Inicio » Sociedades y Conciertos » Homenatge a Manuel Sanchis Guarner, en el centenari del seu naixement
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Miércoles, 26 octubre, 2011

Enguany es compleixen cent anys del naixement de l’historiador, filòleg i escriptor Manuel Sanchis Guarner, un dels valencians que més ha treballat per recuperar la nostra llengua i cultura al llarg del segle XX. Gràcies a la seua obra, els valencians hem aprés a augmentar la nostra autoestima i a encetar un camí de recuperació de la nostra personalitat com a poble.

És per tot això que des de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí volem homenatjar Manuel Sanchis Guarner i tot el que ell representa en l’any del seu centenari, perquè la seua figura suposa per als valencians una mirada cap al futur, un futur com ell sempre havia imaginat, amb unes institucions autònomes plenes de vigor i fortalesa, i amb una llengua que camina potent per les escoles de pobles i ciutats valencianes, com a millor garantia de la seua continuïtat, i que ha de constituir un dels basaments fonamentals en la nostra projecció al llarg del segle XXI.

Presentació de l’acte a càrrec de Josep Francesc Blai
Semblança de Manuel Sanchis Guarner, a càrrec de Josep Daniel Climent

Llegirem textos, veurem videos i raonarem al voltant de la figura i l’obra de l’insigne valencià. I després soparem.

Dia: divendres 28 d’octubre 2011
Hora: 21 h
Lloc: local de la Unió Musical l’Horta, carrer Músic Cabanilles, 48 baix (Sant Marcel.lí)

cartel-manuel-sanchis-guarner-horta

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario