CIM Benimaclet

Arriba el torn de la Banda del CIM, dissabte 4, a les 18:30 h.

Retrobem 2003

Enguany, el concert de la la nostra Banda Simfònica corresponent al cicle “Retrobem la nostra música” de la Diputació de València, inciativa ben longeva de promoció dels compositors valencians, serà proper dissabte, 4 de maig, a les 18:30 h, en el Centre Cultural La Beneficència. Tindrà lloc en el context de la mostra del Museu Valencià d’Etnologia anomenada “Arriben bandes: les societats musicals valencianes”, la qual combina una original exposició sobre el món de les bandes de música des del punt de vista antropològic, un cicle de xerrades sobre el paper actual de les societats musicals i dels músics que les formen i actuacions d’una bona representació de les nostres bandes.

La mostra va ser inaugurada al novembre de l’any passat pel que, suposem, molts de vosaltres ja l’haureu tafanejada, però si no ha estat així, teniu en compte que els assistents al concert de dissabte seran obsequiats amb una visita guiada a l’exposició, on el CIM de Benimaclet està ben present. Recordeu la presentació oficial del fullet de la mostra, què teníu a la nostra seu:

“Ser d’una banda és tindre una il·lusió desinteressada. I tindre un interés desinteressat és la base d’allò social; és el ferment que fa comunitat, que crea xarxa i teixit social. Ara, quan hi ha qui pensa que només hi ha individus i que la societat no existeix; ara, quan sembla que la idea de comunitat s’esvaeix, des del Museu Valencià d’Etnologia volem mostrar un fenomen on allò que li passa a un dels seus membres afecta a tots els que en formen part: les bandes de música valencianes”.

Ací trobareu més informació:

http://www.museuvalenciaetnologia.es/userfiles/file/BANDES_PROGRAMACIO_DESPLEGABLE_MODIFICADO.pdf

http://www.museuvalenciaetnologia.es/userfiles/file/BANDES_DESPLEGABLE.pdf

http://www.museuvalenciaetnologia.es/ca__exposiciones_temporales_actuales.html

Escola d’estiu, Sinarcas, del 24 al 30 de juny.

Campamento-2013

Recordeu també que tenim oberta la preinscripció a la setena “Escola d’Estiu” de l’Escola de Música Hipòlit Martínez del CIM de Benimaclet. Com en anys anteriors, tornarem a l’alberg “Las Viñuelas” de Sinarcas (Requena-Utiel), lloc on una seixantena dels nostres joves músics i d’altres provinents de diverses escoles dedicaran una intensa setmana a la música però també a la convivència comuna, al bescanvi d’experiències i a l’enfortiment de l’amistat. Ho hem dit adés en copiar el paràgraf de presentació de la mostra “Arriben bandes”: “Ser d’una banda és tindre una il·lusió desinteressada. I tindre un interés desinteressat és la base d’allò social; és el ferment que fa comunitat, que crea xarxa i teixit social…” Demaneu més informació a l’Escola, per correu, telèfon o personalment.

TRIPTID ESCOLA D’ESTIU

Informació actualitzada (si ens dona temps) a:

https://www.facebook.com/cimbenimaclet

https://www.facebook.com/ElMusicalDeBenimaclet

https://www.facebook.com/MagaCimTV

CIM BENIMACLET – C/Baró de San Petrillo, 14

Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 17:30 h a 21:00 h.

secretaria@cimbenimaclet.com – Telf: 963.691.879