El diumenge 28 de febrer es celebrarà la XIII Entrada de Bandes de Música de València

entrada de bandas música crida falles valencia cosomuvalLa XIII edició de l’Entrada de Bandes de Música de 2016 tindrà lloc el diumenge 28 de febrer, a les 12.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament. La tradicional cita amb la música formarà part de la programació del dia de la Crida que donarà inici a les festes de Falles d’aquest any.

L’Entrada de Bandes es realitza des de l’any 2004 gràcies a la iniciativa de la Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera i la col·laboració de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval).

L’itinerari començarà a les 12.00 hores des de la Plaça de la Verge i continuarà per la Plaça de la Reina, Carrer Sant Vicent fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament. La comitiva anirà encapçalada per l’Escola de Tabal i Dolçaina i l’Agrupació Musical Ciutat d’Utiel, seguides de 10 bandes de música de la Ciutat de València. La Banda Municipal de Benigànim serà l’encarregada de tancar la desfilada. A continuació, el conjunt de bandes de música interpretaràn el pasdoble “El Fallero” i es donarà per finalitzat l’acte amb la primera mascletà de l’any.

Participants:

 

Podeu consultar la programació complet a: Crida 2016