IV Festival de Grups de Música de Càmera
Inicio » Sociedades y Conciertos » IV Festival de Grups de Música de Càmera
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Lunes, 11 abril, 2016

El CIM Banda Parroquila de Torrefiel organitza el IV Festival de Grups de Música de Càmera

Banda Torrefiel IV Festival Música Cámara 2016

 

El divendres 22 d’abril, a les 19.00 hores, el Centre Instructiu Musical Banda Parroquial de Torrefiel celebrarà el IV Festival de Grups de Música de Càmera. L’actuació tindrà lloc a l’Església del Monasteri de Sant Miquel dels Reis, actual seu de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu i comptarà amb la participació de l’Orquestra de Flautes i l’Ensemble de Corda del Conservatori de Moncada, l’Ensemble La Fuga i el quartet de clarinets Blacwood Clarinet Ensemble.

 

Més informació: bandatorrefiel.es

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario