Concert Retrobem – UM L’horta de Sant M
Inicio » Sociedades y Conciertos » Concert Retrobem – UM L’horta de Sant Marcel·lí
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Jueves, 21 abril, 2016

La Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí oferirà el concert “Retrobem la nostra música” el pròxim diumenge 24 d’abril, a les 12.00 hores. El concert tindrà lloc a l’Espai Rambleta i estarà dirigit pel Director Vicent Pelechano Barberá.

“Retrobem la nostra música” és l’activitat que la Diputació de València organitza per potenciar l’activitat de les agrupacions musicals de la província de València i els seus compositors. Podeu trobar més informació de la campanya a la pàgina destinada a la seua difusió i promoció: Retrobem la nostra música 2016.

concert retrobem la nostra música 2016 Horta de Sant Marcel·lí

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario