La banda de música de Malilla oferirà un concert al Mercat de Colón el diumenge 5 de febrer

musica al carrer cosomuval ajuntament valencia bandes de música nuestras bandas de música

La Societat Musical Barri de Malilla serà l’encarregada de tancar el Primer cicle de concerts  “Música al Carrer” el pròxim diumenge 5 de febrer de 2017 a les 12.00 hores. L’actuació, que es va suspendre per motius meteorològics el passat diumenge 4 de desembre, es realitzarà al Mercat de Colón de València.

“Música al Carrer” es una iniciativa de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval) i l’Ajuntament de València que ha cercat diversificar el treball de les bandes de musica en els diferents barris de la ciutat de València. A més, es pretenia també valorar el paper de les societats musicals en la història i cultura valenciana.

La banda de música de Malilla, sota la direcció del mestre Daniel Belloví Navarro, interpretarà obres com el pasdoble “Las Provincias” de Vicente y Arturo Terol, “Bruixes en l’Horta” de Miguel Asensi Martín, “Juego de Tronos” de Ramin Djawadi o “New York, New York” de Frank Sinatra i Bert Kaempfert, entre d’altres.

La Societat Musical Barri de Malilla va ser fundada l’any 1988 per la iniciativa d’un grup dins de l’Associació de Veïns de Malilla que aposta per dotar al barri d’una activitat cultural lligada a la música. En un primer moment es constitueix l’escola de música on s’imparteixen classes de llenguatge musical i dels principals instruments que formen part de les agrupacions bandístiques. En un any es va formar la banda que donava el seu primer concert en pocs mesos dirigida per Daniel Belloví Navarro. Al llarg de la seua trajectòria els músics de la banda han participat a concursos i certàmens oficials com el de la Diputació de València on van obtindre en dues ocasions (2005 i 2007) el segon premi o el Certamen de Bandes “Castell de Benissanó” l’any 2008 on van aconseguir el primer premi de pasdoble i el segon de concert. A més, assíduament participa a programes organitzats per la Diputació i l’Ajuntament de València, com “Retrobem la Nostra Música” o els cicles de “Concerts al Mercat de Colón”. També cal destacar el seu compromís amb les associacions i institucions del barri com l’Associació de Veïns o el centre de secundària del barri amb el que participa en l’organització del seu programa de conscienciació “Enganxa’t. Jornades per la tolerància” realitzant diferents actuacions.

Diumenge 5 de febrer de 2017– 12.00 hores

Mercat de Colón: Societat Musical Barri de Malilla

Més informació: Cicle de Concerts “Música al carrer” 2016.