CIM-BENIMACLET-SANTA-CECÍLIA-DEFINITIUEl Centre Instructiu Musical de Benimaclet ja ha fet pública la programació per a commemorar les festes de Santa Cecília. Els actes començaran l’11 de noviembre a les 19:30h amb un Festival de Cors amb el Cor del CIM Benimaclet i el Cor Vivers i a les 22:00h un concert de la Benimaclet Big Band.

Dissabte 18 a les 10h del matí tindrà lloc el trasllat de Santa Cecília i paelles al carrer amb la participació de la Batucada Embolic del CIM Benimaclet.

Els actes continuaran el diumenge 19 amb dos concerts: pel matí a càrrec de l’Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet i per la vesprada amb l’Orquestra de Pols i Pua del CIM Benimaclet.

El 23 de noviembre s’ha organitzat una taula redona baix el títol “Compositors valencians de la República: el grup dels joves” i el dia 24 estarà dedicat als més joves amb un concert de la Banda Juvenil del CIM Benimaclet i xocolatada per als alumnes de l’Escola de Música. Ja per la nit es farà una serenata pels carrers de Benimaclet de l’Orquestra de Pols I Pua del CIM Benimaclet.

El concert de la Banda Simfònica del CIM Benimaclet será el dissabte 25 i eixa nit tindrà lloc el tradicional sopar de pa i porta.

Els actes de Santa Cecília 2017 conclouran el diumenge 26 amb la recollida dels nous músics de la Banda Simfònica  i a continuació la missa en honor a Santa Cecília i en sufragi dels membres difunts de la Societat, que serà cantada pel Cor i acompanyada per l’Orquestra i agrupacions del CIM Benimaclet

Al finalitzar la missa, cercavila i visita al Cottolengo Padre Alegre de la Banda Juvenil, la Rondalleta, l’Orquestra de Pols i Pua i la Banda Simfònica del CIM Benimaclet.

El tradicional esmorzar per als socis i sòcies del CIM Benimaclet tancarà la Santa Cecília 2017.