Agrupació Musical Font Sant Lluís: Concert de San
Inicio » Sociedades y Conciertos » Agrupació Musical Font Sant Lluís: Concert de Santa Cecília
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Jueves, 16 noviembre, 2017

FUENTESANLUIS17112017L’Agrupació Música Font Sant Lluís celebrarà este divendres 17 de novembre el seu Concert de Santa Cecília, oferint al públic selectes composicions davall la supervisió de D. Diego Ramírez i D. Dídac Bosch, directors de les bandes juvenil i titular respectivament. La cita tindrà lloc a les 20:00 hores en el Saló Rosiña de València, local a què arribarà la Banda Titular en desfilada des de l’Av/Dr. Waksman mitja hora abans de l’inici del concert. Com sempre, l’accés al concert serà gratuït.

Programa Santa Cecilia 2017

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario