Entrada de bandes Falles 2018
Inicio » Actualidad Coordinadora, Sociedades y Conciertos » Entrada de bandes Falles 2018
De | 2 ComentariosDeje un Comentario
Última actualización: Jueves, 22 febrero, 2018

DWjinivW4AAQEYQCom és tradicional l’entrada de bandes tindrà lloc este diumenge 25 de febrer a partir de les 12h. Organitzada per la JCF, de les 14 agrupacions participants, 10 pertanyen a la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València, les quals desfilaran d’acord a l’ordre següent: Agrupació Musical Benicalap; Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluis; Agrupació Musical Gayano Lluch; Agrupació Musical Patraix; Agrupació Musical Sant Isidre; Agrupació Musical Santa Cecilia del Grao; A. Cultural Falla General Barroso-Litógrafo Pascual Abad; Societat Ateneu Musical del Port; Banda de Música de Campanar i Agrupación Musical San José de Pignatelli.

Totes les bandes eixiran des de la plaça de la Verge i desfilaran pel carrer Micalet, plaça de la Reina i carrer Sant Vicnet fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, on tots els músics interpretaran conjuntament El Fallero.

Comentarios

2 comentarios
 1. Fallas 2019
  6 enero, 2019

  Qué buenas son estas entradas!!! Esperamos verla de nuevo en las Fallas 2019 de Valencia

  Deje una respuesta
 2. Pedro González García
  5 febrero, 2019

  URGE Banda para Fallas en RZF (remunerado) ***630 96 23 56***

  Deje una respuesta

Deja un comentario