Nova Junta Directiva de COSOMUVAL
Inicio » Actualidad Coordinadora » Nova Junta Directiva de COSOMUVAL
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Miércoles, 18 abril, 2018

El passat 9 de març va tindre lloc l’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (COSOMUVAL). Tal i com van decidir per unanimitat les societats musicals assistents, la Junta Directiva per als pròxims tres anys estarà presidida per Miguel Hernández Ferrer (U. M. L’Horta Sant Marcel.lí), mentre que el vicepresident serà Manuel Asensio Gisbert (S.I.O.A.M. de Benimámet). Milagros Parra Ruiz (Unió Musical de Pescadors del Cabanyal) assumeix el càrrec de tresorera i Manuel Teruel Rocatí el de secretari (U.M. L’Horta  de Sant Marcel.lí).

La Junta Directiva la completen el vicetresorer Rafael Lasso Gómez-Zurdo (Agrupació Musical Sant Isidre), la vicesecretària Aina Thous Ana (C.I.M. Benimaclet) i els vocals Marina Ruiz Vidal (Societat Musical Barri de Malilla) i Ana Maria Sancha Rodríguez (Agrupació Musical de Massarrojos).

LOGO COSOMUVAL

 

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario