Reunió amb Sandra Gómez
Inicio » Actualidad Coordinadora » Reunió amb Sandra Gómez
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Martes, 8 mayo, 2018

Representants de la Junta Directiva de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) s’han reunit este dimarts amb la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez.

El president de l’entitat, Miguel Hernández, ha informat Gómez dels projectes de les societats musicals de la ciutat, de les seues inquietuds i necessitats, manifestant la disposició de la Coordinadora a treballar colze a colze amb l’Ajuntament. Per la seua banda, Sandra Gómez ha posat en valor la importància de les bandes de música en la ciutat, ha recollit les suggerències de Cosomuval i ha obert la possibilitat a encetar noves línies de col·laboració que ajuden a vissibilitzar la tasca que desenvolupen estes societats musicals.

IMG_9523 IMG_9528

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario