Cartel de cultura als pobles genéricoEl cap de setmana vinent continua el projecte Cultura als pobles 2018, una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València que aposta per la descentralització de la cultura acostant l’oferta cultural de la ciutat als nuclis de població singulars com són els pobles de València.

En esta ocasió la banda de l’Ateneu Musical del Port dirigida per Isidro coll Ballesteros oferirà un concert en la plaça de Carpesa a les 19 hores. El programa que interpretarà estarà integrat per les obres Ángela de Martínez Gallego, Traner de Rafael Taléns, Aires Llevantins de Bernabé Sanchis, Del Perelló a Catarroja de Francisco Serrano, Danza del fuego de Benamor de Pablo Luna, Las hijas del Zebedeo (Carceleras) de Ruperto Chapí, Libertango d’Astor Piazzola, Ben-Hur de Miklos Rozsa i Indiana Jones Selection de John Williams.

La resta de concerts d’esta edició estaran a càrrec de la Societat. Instructiva Obrer Agrícola i Musical de Benimàmet (20 de maig) en Beniferri; Centre Instructiu Musical de Castellar-Oliveral (2 de juny) en La Torre; la Societat Musical Barri de Malilla (3 de juny) en Faitanar i l’Agrupació Musical San José de Pignatelli (9 de juny) en l’amfiteatre de l’avinguda Estació de Benimàmet.

ateneoculturaalspobles19052018