Agr. Gayano Lluch: Santa Cecília 2018
Inicio » Sociedades y Conciertos » Agr. Gayano Lluch: Santa Cecília 2018
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Miércoles, 14 noviembre, 2018

GAYANO LLUCH STACECILIA2018L’Agrupació Gayano Lluch celebrarà la festivitat de Santa Cecília els pròxims 24 i 25 de novembre amb un fum d’activitats que ha organitzat l’Escola de Música dirigides a tots els membres de la societat musical.

La jornada del dissabte començarà a les 11h del matí amb activitats per als xiquets. Ja a les 18h de la vesprada tindrà lloc la recollida dels nous músics fent-se el lliurament d’insígnies i el jurament de la bandera. Ja el diumenge se celebrarà el tradicional concurs de paelles.

Més informació:

https://www.facebook.com/Bandagayano/

 

 

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario