Recent Comments
Setmana Cultural Falla Jerónima Galés Litògraf P
Inicio » Sociedades y Conciertos » Setmana Cultural Falla Jerónima Galés Litògraf Pascual i Abad
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: viernes, 15 febrero, 2019

CARTEL SANT VICENT-001La comissió de la Falla Jerónima Galés Litògraf Pascual i Abad celebra del 19 al 22 de febrer la seua XLII Setmana Cultural, dedicada a Sant Vicent Ferrer, Patró de la Comunitat Valenciana. La inauguració tindrà lloc dimarts que ve 19 de febrer, a les 20:00h , en el casal de la Falla,
En ella, es podrà gaudir d’una gran exposició de material fotogràfic gràcies a la col·laboració de Manolo Guallart, de xarrades col·loqui a càrrec d’Emilio Lisart i el pare Ismael González, finalitzant amb un recorregut per la València vicentina amb els components de la comissió.

L’exposició romandrà oberta al públic del 19 al 22 de febrer de 18 a 21 hores.

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario