CULTURA-ALS-POBLES-GENERICOAquest cap de setmana comença una nova edició del programa Cultura als pobles, una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València que aposta per la descentralització de la cultura acostant l’oferta cultural de la ciutat als nuclis de població singulars com són els pobles de València.

Com en les dues edicions anteriors, també enguany estarà present la música de banda amb cinc concerts a càrrec de societats musicals pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València  (COSOMUVAL).

El primer d’ells se celebrarà diumenge que ve 14 d’abril a les 18 hores en la plaça major de Pinedo i estarà a càrrec de Societat Musical Barri de Malilla. Sota la direcció de Pere Adrià Sánchez Castelló interpretaran  Fineza d’A. Carrillo, Smile boulevard de David Rivas Domínguez, Ànima de Miguel Angel Sarrión Nadal, So good! de Raúl Domènech Rubio, El bolero de Carmelo de Ferrer Ferran, Game of Thrones de Michael Brown i La La Land de Michael Brown.

La resta de concerts els interpretaran les bandes de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral en la plaça del Marquès de Valterra del Perellonet el 4 de maig; la Societat Musical dels Orriols en el carrer Vicent Tomàs i Martí de Beniferri el 5 de maig; la Societat Instructiva Musical el Palmar en la plaça de la Demanà del Saler l’11 de maig; i la Societat Musical Poblats Marítims en el carrer de L’Eliana de Benifaraig, també l’11 de maig.

Miguel Hernández, president de COSOMUVAL, reitera el seu agraïment perquè “l’ Ajuntament de València compta de nou amb les societats musicals de la ciutat per a participar en aquest programa, donant visibilitat a les seues activitats en diferents barris mostrant així la labor social, cultural i musical que desenvolupem”.