CULTURA-ALS-POBLES-GENERICOLes bandes de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar Oliveral i Societat Musical Orriols, oferiran sengles concerts aquest cap de setmana en el marc del programa Cultura als pobles, una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València que aposta per la descentralització de la cultura acostant l’oferta cultural de la ciutat als nuclis de població singulars com són els pobles de València.

El primer d’ells se celebrarà el dissabte 4 de maig a les 19:30 hores en la plaça Marquès de Valterra del Perellonet i estarà a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar Oliveral. Dirigida per Joan Carles Alonso Campos interpretarà Consuelo Císcar de Ferrer Ferran, El Príncipe Igor d’A. Borodin, Xabat de Saul Gómez Soler, Mai Sabel de Francisco Valor Llorens, Dolores Pedro de A. Sánchez Pedro, Praise Jerusalem de Alfred Reed i l’ Himne Regional Valencià, del Mestre Serrano.

Per la seua banda, el diumenge 5 de maig a les 12 hores la Societat Musical dels Orriols actuarà en el carrer Vicent Tomàs i Martí de Beniferri. Sota la direcció d’Óscar Vaquerizo Moya interpretarà Agüero de José Franco, Cançons de Mare de Rafael Talens Perelló,  World Fantasy de Jacob de Haan, Forrest Gump Suite de Alan Silvestri i La Máscara del Zorro de James Horner.

El calendari d’esta campanya continuarà amb les actuacions de la Societat Instructiva Musical El Palmar en la plaça de la Demanà del Saler l’11 de maig; i la Societat Musical Poblats Marítims en el carrer de L’Eliana de Benifaraig, també l’11 de maig.

Miguel Hernández, president de COSOMUVAL, reitera el seu agraïment perquè‘Ajuntament de València compte de nou amb les societats musicals de la ciutat per a participar en este programa, donant visibilitat a les seues activitats en diferents barris mostrant així la labor social, cultural i musical que desenvolupem”.