Concierto 26 mayoLa Societat Musical la Unió de Tres Forques organitza un concert de música de cambra acàrrec de Simona Zaksaité al piano i Guillermo Pérez al violoncel. Tindrà lloc el diumenge 26 de maig a les 18 hores a l’Auditori de l’entitat.

Simona Zaksaité és natural de Lituània. Obté les titulacions de Bachelor de Piano i els màsters d’Estudis Avançats en Interpretació Musical i Pedagogia de Piano. Ha estat guardonada en competicions de reconeixement internacional. És membre de Takiri Art Company i desenvolupa innovadors projectes pianístics a València. Recentment ha participat en els cicles de concerts del Palau del Marqués de Dos Aigües, el cicle de música de cambra de Musikeon o la sala Pianos Clemente.Exerceix la docència a Yamaha Music School i l’escola El Soldadet Musical.

Per la seua banda, Guillermo Pérez, nascut a València, participa en concerts i festivals a les principals capitals europees i grava en dues ocasions per a RNE Clàssica, interpretant les sonates de J. Brahms. Com a solista, interpreta, entre d’altres, el Concert en Re M de J. Haydn i el Concert per a cello i orquestra d’A Dvorak, a la ciutat de Bremen, i al Palau de la Música de València respectivament. Completa la seva formació a Madrid al RCSMM sota la tutela de Iagoba Fanlo, ia la Hochschule für Künste Bremen, amb A. Baillie i J. Krebs.