UM L’Horta Concert Banda Juvenil
Inicio » Sociedades y Conciertos » UM L’Horta Concert Banda Juvenil
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Miércoles, 25 septiembre, 2019

hortajuvenilsepLa Banda Juvenil de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí oferirà un concert el pròxim diumenge 29 de setembre a les 18.30 hores a la plaça M. Óscar Romero. Es tracta del concert que va haver de ser suspés fa un parell de setmanes per la pluja i s’emmarca en les festes populars organitzades per l’associació de veïns del barri.

Sota la direcció de Juan Carlos López Luján interpretaran Destellos del alba de Ferrer Ferran, Oblibion d’Astor Piazzolla, Druids de Javier Pinto, El bolero de Carmelo de Ferrer Ferran i, per a finalitzar, Os passaros do Brasil de Kées Vlak. Vore programa.

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario