Archivos
    Recent Comments
Entrada de bandes 2020
Inicio » Actualidad Coordinadora » Entrada de bandes 2020
De | No hay comentariosDeje un Comentario
Última actualización: Viernes, 28 febrero, 2020

cartel fallas 2020El pròxim diumenge 1 de març 10 agrupacions de Cosomuval participaran en l’Entrada de Bandes que començarà a les 11:30 hores del matí des de la plaça de la Verge. Es tracta de l’Agrupacion Musical Gayano LluchUnió Musical l’Horta de Sant Marcel·líUnión Musical Santa Cecilia de Castellar – OliveralSocietat Musical de BenifaraigUnió Musical “Centre Històric” de ValenciaAgrupació Musical de MassarrojosAgrupacion Musical BenicalapAgrupación Musical Carrera Fuente de San LuisAgrupación Musical Patraix i Agrupación Musical San Isidro.

En finalitzar el recorregut fins a la plaça de l’Ajuntament, tots els músics interpretaran el pas doble El Fallero sota la batuta de Rafa Vizcaíno Cambra, director titular de l’ Agrupació Musical Gayano Lluch.

Comentarios

No hay comentarios

Deja un comentario