A fi de celebrar el Dia de la Música Valenciana en la seua edició de l’any 2009, la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de la Música (IVM) i de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), organitzadors en conjunt de l’esdeveniment, vol renovar la seua invitació a totes les Societats Musicals a assistir als concerts programats:

Dia 26 d’abril a les 11,30 hores, Auditori . Palau de les Arts de València
Dia 3 de maig a les 11,30 hores, Teatre Principal d’Alacant
Dia 10 de maig a les 11,30 hores, Auditori de Castelló

Participaran les bandes guanyadores de la XXX edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana: L’Harmonía Societat Musical d’Alacant, Sociedad Musical La Armónica de Cox i Asociación Musical Ciudad de Benicarló.

Per a finalitzar i conjuntament interpretaran l’obra “La Corte de Granada.Fantasía morisca” de Ruperto Chapí, obra elegida per a commemorar enguany el Dia de la Música Valenciana, sota la direcció del director José Fabra Catalá. L’entrada serà gratuïta.

L’IVM ha preparat una edició de l’obra per a enviar-la a totes les societats musicals.

Esperant la seua col·laboració i que aquesta celebració servisca per a un major coneixement i difusió del món de la música valenciana, reben una cordial salutació.

Inmaculada Tomás Vert
Directora gerent Institut Valencià de la Música