Exposición Fotográfica El Lenguaje del CuerpoAquesta setmana, la Unió Musical L’Horta de Sant Marcel.lí, te la seua agenda repleta d’activitats.

Aquesta comença el divendres 24 de setembre, i serà la inauguració de l’exposició del fotògraf del nostre barri, Sant Marcel.lí, Toni Maicas “El llenguatge del cos”. La mateixa serà al local social a les 19.30 hores. No podeu faltar. La exposició podrà visitar-se del 24 de setembre al 1 d’octubre al local social de 19 a 21 hores excepte el diumenge.

Despres de la inauguració de la exposicio, tindrà lloc a les 20.30 hores, i també al local social el concert del cantautor Vicente Espí amb un recital de “Cansons del Mon”.

I el Diumenge 26 de setembre de 2010, a les 19.00, tindrà lloc el Festival de Bandes de Música “Festes Populars 2010”, que comptarà amb la participació de les bandes de Santa Cecilia del Grao i la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí. Serà al pati del Col·legi San Marcelino. Vos esperem.