El passat diumenge 22 de Maig, juntament amb un concert de la banda de música, es va lliurar homenatge a un grup de músics fundadors de La Societat Musical Poblats Marítims, en el seu 25 Aniversari.

Per l’any 1986, un grup d’ilusionats músics amb una llavor esplèndida, un esforç monumental, una feina sense pauses, dolors de cap, sugors i un sense parar de tasques, feren d’un somni una realitat, la Constituçió de la Societat Musical Poblats Marítims.

Per eixe motiu, aquest any es un any en el que s’han fet i continuaran fent-se actes de celebració de l’aniversari, tractant d’enrecordar-se de tot alló que ha passat per l’historia de la Societat: socis, fundadors, musics, presidents, directors, etc….

En la part més important de l’acte del passat dia 22 vàren enrecordar-se d’un colectiu molt important. El colectiu de musics veterans de la Societat, alguns que continuen en actiu i altres que han tingut fa poc de temps que descansar en contra de la seua voluntat per motius de que l’edat no ens perdona i les aptituts físiques van fent huella en les persones. Vàren tindre també un record per a tots aquells que ja ens han deixat i també han segut eixemple d’esforç i dedicasió.

Els homenatgeats en aquest cas vàren ser: José Mántaras Láncara, Camilo Escorihuela Matíes, Miguel Escorihuela Matíes, Tomás Berbis Peña, Luis Berbis Peña i Vicent Sanchís Comes, que van rebre de la Societat Musical Poblats Marítims el distintiu d’or i un detallet en agraiment a la seua dedicació a la música.

Homenaje músicos veteranos de la Sociedad Poblados Marítimos en su 25 Aniversario