El pròxim mes de Novembre a la Unió Musical L’horta tindrà lloc el Concurs de Fotografia José Gea, en la seua II Edició.
Recordar només que les fotos que és presenten podeu fernos-les arribar de dues formes:

  • Al estudi del fotógraf Toni Maicas, durant la setmana que va del dilluns 7 al divendres 11 de novembre, a Sant Marcel · lí, carrer Músic Cabanilles, 25. El seu horari comercial és de 10.00 a 13.30 hores (matí) i de 17.00 a 20.00 hores (vesprada).
  • També el dia 11 de novembre, durant l’acte d’inauguració de l’exposició del Grup de Fotografia de la Unió i el dia 12, en el lloc i els horaris que figuren en les bases adjuntes.

Hi ha un premi de 100 euros a la millor fotografia. Animeu-vos a participar!

El dia 11 començaran unes jornades que dedicarem a la fotografia. Durant tres setmanes consecutives de novembre, i més concretament els divendres 11, 18 i 25, gaudirem d’una exposició, projectarem una pel·licula i tindrem el fallo del Concurs que ara vos presentem.

CONSULTAR LES BASES DEL CONCURS