CIM BENIMACLET

Ja tenim els guanyadors del V Concurs d’Interpretació del CIM de Benimaclet.

Dissabte, 9 de març, s’ha celebrat el V Concurs d’Interpretació Musical de l’Escola de Música “Hipòlit Martínez” del C.I.M. de Benimaclet. Entre la nombrosa participació a la categoria A (alumnat de 4t i 5é cursos de la pròpia escola), ha sobreeixit el jove violinista Joan Vicent Estornell Martínez. A la categoria B, per a alumnat de 1r a 4t del grau d’ensenyament professional, ha resultat guanyador el trombonista Joan Reina Carbonell, mentre que la interpretació de Robert Fuster Capilla al bombardí ha merescut l’accèssit. Els premis als guanyadors han estat lliurats per Josep Domínguez Martín, director de l’Escola de Música del CIM de Benimaclet. Els membres del jurat, tots professors de música, han destacat l’alt nivell, dins la categoria corresponent, assolit per tots els joves participants, així com la gran dificultat per prendre la decisió final.

INBOX)2016

Festa d’aniversari del MagaCIM, dijous 14 de març.

El MagaCIM, la nostra televisió de Benimaclet feta per xiquetes i xiquets de 7 a 14 anys, compleix un any, així que els nostres intrèpids reporters volen celebrar-ho amb una gran festa on repassaran els millors moments d’aquesta innovadora i educativa forma de fer televisió, totalment en directe i on us mostraran tot allò que queda amagat darrere de les càmeres.

INBOX)2017

Recordeu que el taller de televisió està permanentment obert i que per tant, en qualssevol moment, si reuniu els requisits, podeu incorporar-vos com a reporters, presentadors, càmeres, tècnics de so, guionistes, attrezzistes, decoradors o allò que més us agrade fer dins el món de la producció televisiva.

Recordeu el primer programa? Penseu que han millorat ara amb tot el que han aprés?

http://magacim.com/magacim-01/

I ací teniu l’anunci de l’esdeveniment:

http://www.youtube.com/embed/YAHh5P_s7og

Més informació a les nostres xarxes socials:
facebook.com/cimbenimaclet facebook.com/ElMusicalDeBenimacletfacebook.com/MagaCimTV
magacim.com
twitter.com/cimbenimaclet twitter.com/MusicalBeni twitter.com/MagacimTV

CIM BENIMACLET –  C/Baró de San Petrillo, 14

Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 17.30h a 21h

secretaria@cimbenimaclet.com – Telf: 963.691.879