Concert de l’Orquestra del CIM, dissabte 23 de març.

Si preferiu la música penetrant de les cordes fregades, les vibracions subtils i cristal·lines, les agrupacions massives excel·lint en habilitat i coordinació, dissabte a les 19:00 h, podrem gaudir de les nostres orquestres.

En primer lloc hi intervindrà l’Orquestra Juvenil, formada per alumnes de l’Escola de Música del CIM -les promeses del futur- i que ens oferirà un variat i colorista repertori e peces breus de diversos estils i èpoques.


A continuació prendrà el relleu l’Orquestra Titular per oferir-nos un tast de la coneguda obra barroca Watermusic, de Georg Friedrich Händel, estrenada al bell mig del riu Tàmesi el 1717, i la coneguda Holberg Suite, composada al 1884 en honor de l’humanista Ludving Holberg pel compositor norueg Edvard Grieg, però rememorant la sonoritat i les danses de la música del segle XVIII.

Ambdos orquestres seran dirigides, com bé sabeu, pel mestre Àlex Puchades.

Concert 23-03-13

Concert de la Banda Juvenil del CIM, dissabte 24 març a les 12h

A més, diumenge al matí els nostres educands bandístics de la nostra Escola de Música, ens oferiran un concert a les 12h del matí, per començar bé el primer diumenge de primavera.

facebook.com/cimbenimaclet