Actos de clausura

Para clausurar el ciclo de conciertos correspondientes a la celebración del “30 Aniversario” de la COSOMUVAL, se han programado una serie de actos a los que se invita a todas las sociedades musicales de la ciudad y al público en general

 

Cartel Palau 30 aniversario

 

 

Exposición Fotográfica

Exp Fot

 

Algunas fotos de la exposición fotográfica:

Exp 03

Exp 01

Dos muestras de la exposición de las fotos de todas las sociedades

Exp 02

Recuerdo personalizado para cada sociedad de la COSOMUVAL

Concierto de clausura

20140921COSOMUVAL interior programa 30 aniv Palau-10000

NOTA DE PREMSA

LA COORDINADORA DE SOCIETATS MUSICALS DE VALÈNCIA CULMINA EL  SEU 30 ANIVERSARI AL PALAU DE LA MÚSICA

València, 17 de setembre de 2014

La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL) celebra el pròxim diumenge 21 de setembre (11:00 hores) la  cloenda del seu 30 Aniversari.

A l’acte, que tindrà lloc a la Sala José Iturbi del Palau de la Música de València, hi participaran la Banda de la Sociedad Instructiva del Obrero Agrícola y Musical de Benimàmet i la Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical de Benimaclet.  A més, s’hi inaugurarà l’exposició fotogràfica “Les Societats Musicals a la Ciutat de València” el divendres 19 de setembre a les 20:30 hores, a les Sales Lucrècia Bori i Martí i Soler.

La Coordinadora, formada per 25 societats musicals i compromesa sempre amb els valors culturals i tradicionals que les bandes de música tenen per a la ciutat de València, va realitzar per commemorar els 30 anys de la seua fundació, un Cicle de Concerts de diferents agrupacions a la Sala Rodrigo del Palau de Música.

Aquest cicle, organitzat per donar impuls i major protagonisme a altres seccions de les societats musicals, com son les bandes juvenils, les orquestres o els cors, es va iniciar el passat 4 de maig amb l’actuació de la Banda Juvenil Agrupació Carrera Fuente de San Luis, la Banda Juvenil Agrupación Musical de San Isidro i la Banda Juvenil Societat Musical Poblats Marítims.

La cloenda, que serà el proper diumenge 21 de setembre, es celebrarà a la Sala Iturbi amb la col•laboració de dues bandes simfòniques, la banda de la Sociedad Instructiva del Obrero Agrícola y Musical de Benimàmet i la Banda del Centre Instructiu Musical de Benimaclet.

Dins de les activitats programades per a aquesta efemèride, els dies 20  i 21 de setembre, tots aquells que ho desitgen, podran visitar l’Exposició Fotogràfica “Les Societats Musicals a la Ciutat de València”, un recorregut sobre la petjada que ha deixat el treball de les societats musicals integrants de COSOMUVAL.

Així mateix, la Cordinadora ja va organitzar durant l’any 2013, tot un seguit de concerts solidaris on s’evidencia la sensibilitat i la tasca social de les nostres entitats musicals amb la gent en risc d’exclusió social i el públic en general.

Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL)
correo@cosomuval.org
www.cosomuval.org

PROGRAMA

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “Les Societats Musicals a la Ciutat de València”
Inauguració: divendres 19 a les 20:30, sales Lucrècia Bori i Martí i Soler del Palau de la Música de València
Horari de visites: dissabte 20 i diumenge 21 de 10:00 a 13:30 hores i de 17:00 a 21:30 hores.
Entrada gratuïta.

CONCERT DE CLOENDA
Diumenge 21 de setembre a les 11:00 hores, sala Iturbi del Palau de la Música de València.
Actuacions: Banda de la Sociedad Instructiva del Obrero Agrícola y Musical de Benimàmet i Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical de Benimaclet.
Entrada gratuïta.