NOTA DE PREMSA

 

MÚSICA I INTEGRACIÓ: PROJECTE INTERNACIONAL ERASMUS PLUS DEL CIM BENIMACLET

 

València, 9 de juliol de 2015.

La música com a nexe d’unió, eix vertebrador del projecte europeu Erasmus Plus del CIM Benimaclet que tindrà lloc del 14 al 20 de juliol de 2015 i que comptarà amb la participació de la Banda Città di Staffolo (Itàlia), la Sociedade Musical e Recreativa Obidense (Portugal) i l’Associació Asperger Valencia.

 

El Centre Instructiu Musical de Benimaclet, històrica societat musical centenària, realitzarà el projecte europeu de joventut “A Universal Language: Integration through the Music”, que s’engloba dins del programa europeu d’intercanvi Erasmus+. Al llarg de 7 dies, entre el 14 i el 20 de juliol de 2015, el CIM de Benimaclet rebrà la Banda Città di Staffolo (Itàlia) i la Sociedade Musical e Recreativa Obidense (Óbidos, Portugal) per a bescanviar experiències i treballar conjuntament per a la integració social de joves amb necessitats especials a través de la música. Per a aquesta ocasió, la societat musical de Benimaclet comptarà amb la col·laboració de l’Associació Asperger de València, una associació que donarà a conèixer la realitat de les persones afectades per aquest trastorn i proporcionarà una experiència molt gratificant als integrants del projecte europeu.