L’Agrupació Musical Gayano Lluch celebra el VI Concert Benèfic de Nadal el pròxim 19 de desembre.

iv concert benefic de nadal gayano lluchDesprés de l’èxit de les edicions anteriors, aquest any totes les seccions de l’Agrupació Musical Gayano Lluch, tant juvenils com simfòniques, celebraran el VI Concert Benèfic de Nadal el pròxim dissabte 19 de desembre.

L’actuació tindrà lloc a les 18.00 hores en el Casal de la Falla Gayano Lluch al carrer Domingo Gómez, 21 de València. Com és habitual, a l’entrada, podreu lliurar els aliments de llarga data de caducitat com la farina, l’arròs, la sal, el sucre o l’oli que es donaran a la Casa de la Caritat de València. L’Agrupació Musical Gayano Lluch espera la vostra generositat i assistència a aquest acte de Nadal.

Més informació:
www.bandagayano.com