Programació de Nadal de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí

actes-nadal-unio-musical-horta-sant-marceliAmb motiu de les festes de Nadal, la Unió Musical Horta de Sant Marcel·lí ha organitzat per a aquest cap de setmana tot un seguit d’actes que inclouen des de concerts fins a actes solidaris.

El diumenge 20 de desembre, a les 19.00 hores, la Coral l’Horta i l’Orquestra de cambra oferiran un Concert Benèfic a favor de Càritas en l’Església de Sant Marcel·lí. La Banda Simfònica actuarà el 22 de desembre en l’Espai Cultural Rambleta a les 20.00 hores (entrada gratuïta). I, per acabar, el 27 de desembre, a les 11.30 hores, serà el torn del Conjunt Instrumental i la Banda Sènior, també a l’Espai Cultural Rambleta.

A banda dels actes més representatius, el mateix diumenge 20 de desembre realitzaran al matí la recollida dels nous músics de banda i orquestra i el Dia del Soci, el 23 de desembre en la seu de la societat.

Més informació:

Unió Musical Horta de Sant Marcel·lí