logo-certamen-internacional-valencia-palau-musicaDel 21 al 24 de juliol de 2016 tindrà lloc el Certamen Internacional de Bandes de Música de València que, aquest any, celebra el 130ª aniversari. En aquesta edició participaran la Banda Simfònica de la Agrupació  Musical Carrera Font de Sant Lluís el dijous 21 de juliol dins de la Secció Tercera i la Banda Simfònica de la Societat Musical Unió de Pescadors a la Secció Segona que serà el divendres 22 de juliol. Les dues seccions començaran a les 17.00 hores en el Palau de la Música de València.

En total, València acollirà 19 bandes de música entre els dies 21 i 24 de juliol: 11 d’elles de la Comunitat Valenciana, 4 d’altres comunitats (Almeria, Ciudad Real, Cuencia i Madrid) i 4 extrangeres (Bélgica, Japó, Portugal i Puerto Rico)

 

Podeu consultar el programa de les diferents seccions al següent enllaç: Programa – CIBM 2016.

Més informació: www.cibm-valencia.com