Les bandes de música de Campanar i de Carrera Font de Sant Lluís enceten el més de novembre de “Música al carrer” 

cosomuval-concerts-aire-lliure-ajuntament-valènciaLa Banda de Música de Campanar i l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís són les agrupacions musicals que encetaran el mes de novembre del cicle de concerts “Música al Carrer”, una iniciativa de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València i l’ Ajuntament de València que portarà la música de les nostres bandes a diferents barris de València.

Les dues Bandes Simfòniques actuaran el diumenge 6 de novembre a les 12.00 hores. La Banda de Música Campanar ens oferirà el seu concert a la Plaça Església de Benicalap mentre que l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís ho farà al Parc de Vivers en lloc del Mercat de Colón, on estava previst. Les dues actuacions formen part del Primer Cicle de Concerts “Música al Carrer” que tindrà lloc del 17 de setembre a l’11 de desembre de 2016 als carrers de València i que pretén valorar les societats musicals valencianes, patrimoni cultural únic i singular que ha caracteritzat la història del nostre territori gràcies a la seua capacitat de penetrar en la societat.

La Banda de Música Campanar va ser fundada el 1997 i ja compten amb més de 300 alumnes en la seua Escola d’Educands. Formen part de la societat, la banda de música, la banda juvenil, cor, cor juvenil, orquestra, batucada i una Banda Dorada (per a majors de 50 anys). Des de la seua fundació la Banda ha participat en campanyes de concerts promoguts per la Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana, l’Institut Valencià de la Música, la Diputació Provincial o el mateix Ajuntament de València a través de la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València. La Banda està dirigida des de l’any 2006, per Juan José Navarrès Brisa.

L’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Luis va ser fundada en 1986. La Junta Directiva, dirigida per D. José Martínez Cuartero, busca unir a tots els estaments de la Societat i mantenir contacte continu amb professors, músics, alumnes i socis. En l’actualitat, la societat musical té una escola de música, una banda juvenil i la banda simfònica formada per 60 músics dirigits per D. Didac Bosch Alcaina. En 2014 la banda es presenta per primera vegada al 38 Certamen Provincial de Bandes de Música on aconsegueix un Segon Premi en la Secció Tercera. L’última actuació, al 2016, va ser en el 40 Certamen Provincial de Bandes de Música en la Secció Tercera amb un Segon Premi i en el 130 Certamen Internacional de Bandes de Música de la Ciutat de València on va obtenir un Tercer Premi.

Més informació: Cicle de Concerts “Música al carrer” 2016.