cavalcada reis valencia cosomuval bandes musicaLa Societat Musical Unió de Pescadors El Cabanyal, la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, la Unió Musical Santa Cecília de Castellar-Oliveral i l’Agrupació Musical de Benicalap participaran en la tradicional Cavalcada dels Reis d’Orient de València 2017 amb les seues bandes de música. L’acte començarà a les 18.00 hores el dia 5 i, com a novetat, tindrà forma de programa de televisió.

Durant el recorregut, que serà l’habitual, veurem desfilar 30 carrosses, 15 grups d’animació i huit bandes de música, entre les quals es troben les bandes esmentades de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València.

Podreu seguir en directe la cavalcada a través de l’enllaç directe de Youtube


Recordeu que també podreu comentar les vostres impressions a través del hashtag #CavalcadaVLC.

 

Informació d’interés:

Itinerari de la Cavalcada de Reis Mags 2017 – Ajuntament de València. 

Metrovalencia ofereix serveis especials per a la Cavalcada de Reis de Valencia – Valencia Extra

València espera amb il·lusió la Cavacalda de Reis 2017 – Vive las Fallas

La Cavalcada de Reis de València tindrà forma de programa de televisió i tindrà 30 carrosses i 10.000 caramels.