COSOMUVAL COL·LABORA AL CICLE “CULTURA ALS POBLES” DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL) col·labora amb l’Ajuntament de València a la campanya “Cultura als Pobles de València”, que tindrà lloc des del 6 de maig fins el 10 de juny.

Els 18 pobles de València podran gaudir de les 56 activitats programades que inclouen contacontes, música, tallers, cinema, circ art o fotografia amb la finalitat d’apropar la cultura a tota la ciutadania.  En concret, Cosomuval participarà amb l’actuació de tres bandes de música de tres societats musicals: la Banda de Música de Campanar, la Sociedad Instructiva del Obrero Agrícola i Musical de Benimamet i l’Agrupació Musical de Massarrojos.  Aquesta col·laboració s’enriquirà amb la participació d’altres societats musicals a la campanya “Cultura als barris” i el cicle de concerts “Música al carrer”, que es va organitzar per primera vegada l’any passat i que va gaudir d’una gran acollida per part del públic.

Programa:

Diumenge 14 de maig – 12.00 hores.

Lloc: Castellar-Oliveral.
BANDA DE MÚSICA DE CAMPANAR

Diumenge 28 de maig – 12.00 hores
Lloc: Benimàmet.
SOCIEDAD INSTRUCTIVA DEL OBRERO AGRÍCOLA Y MUSICAL DE BENIMAMET. 

Dissabte 3 de juny – 19.00 hores.
Lloc: Massarrojos.
AGRUPACIÓ MUSICAL DE MASSARROJOS.

Més informació:
Valencia Blog – Cultura als Pobles de Valencia
Compromís Valencia – L’Ajuntament programa un total de 56 activitats culturals als pobles de valencia

 

cultura-als-pobles-2017