hortasanmarceliseptiembre2017La Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí oferirà diversos concerts el pròxim cap de setmana amb motiu de la celebració de les festes populars del barri.

Així, el divendres 15 a les 19 hores, tindrà lloc una actuació a càrrec del Conjunt Instrumental d’Adults dirigit per Ximo Estal Herrero i de la Banda Juvenil baix la direcció de Juan Carlos López Luján en l’amfiteatre de la plaça d’Óscar Romero.

El diumenge 17 a les 11h del matí, l’Espai Rambleta acollirà un concert protagonitzat per tres agrupacions: la Coral L’Horta dirigida per Alejo Pérez Lamata, l’Orquestra de Cambra baix la direcció de Jaume Fornet i Ausina i, per a finalitzar, la Banda Simfònica de L’Horta dirigida per Vicent Pelechano barberá.

Els actes estan organitzats per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri de Sant Marcel·lí.