musica al carrer cosomuval ajuntament valencia concerts bandes de música
El cicle Música al carrer que organitza la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciudad de València (COSOMUVAL) amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i el Palau de la Música torna este cap de setmana amb dos concerts a càrrec de les bandes del Centre de Música i Dansa de Nazaret i l’Agrupació Musical San José de Pignatelli.

El dissabte 18 de novembre a les 17 hores i en la plaça de les Drassanes, la banda del CMD Natzaret oferirà un concert integrat pel pasdoble Morenito de Valencia de Vicente Portolés, Rapsodia valenciana de Manuel Penella, Pili y Mili de J. Ripoll, Danza oriental de José Manuel Ozquierdo, Encuentros de J. Rafael Pascual Vilaplana, Pilatus, mountain of dragons de Steven Reineke, La flor del taronger de Miguel Asins Arbó i, per a finalitzar, Valencia, de José Padilla.

Per la seua banda, l’Agrupació Musical San José de Pignatelli interpretarà peces de James Barnes, Mariano Puig, Ferrer Ferran, Saül Gómez Soler, Mao Yuan Yeh, Pascual Marquina, Morricone, A. Alvarez, Jacob de Han i José Serrano. Serà també a les 17h a la plaça del Mercat, al costat de la Llotja.

El cicle es va iniciar el passat mes de juny i s’allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes  de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça del Mercat, el parc de Benicalap, el parc de Vivers, la plaça de les Drassanes, el parc de la Guàrdia Civil (Benimaclet) o el Mercat de Colón.