cosomuval-concerts-aire-lliure-ajuntament-valència-ssmmEl cicle Música al carrer que organitza la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciudad de València (COSOMUVAL) amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i el Palau de la Música torna este cap de setmana amb dos concerts a càrrec de les bandes de l’Agrupació Musical Falla General  Barroso – Litògraf Pascual Abad i el Centre Instructiu Musical Banda de Torrefiel.

El diumenge 26 de noviembre a les 12h del matí l’ Agrupació Musical Falla General  Barroso – Litògraf Pascual Abad oferirà un concert al Parc de Capçalera i a la mateixa hora però al Parc de la Guàrdia Civil de Benimaclet actuarà la banda del Centre Instructiu Musical Banda de Torrefiel.

La banda de l’Agrupació Musical Falla General  Barroso – Litògraf Pascual Abad interpretarà Teatro Montecarlo de Pérez Perelló, Tribute to Bruno Mars, The blues factory de Jacob de Haan, Música i Poble de Ferrer Ferran, Homenaje al pasodoble, un arreglo de J. San Antonio, France de Buot y el Himno Regional de José Serrano.

Per la seua banda, els músics de Torrefiel oferiran un concert de música de cine baix la direcció de Vicente Catalá Borrás. S’escoltaran melodies de 20th Century Fox, Sister Act, Parque jurásico, El rey león, La roca, Highlights, El señor de los anillos y Piratas del Caribe.

El cicle es va iniciar el passat mes de juny i s’allargarà fins el 22 de desembre amb la participació de 13 bandes  de música que actuaran en llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça del Mercat, el parc de Benicalap, el parc de Vivers, la plaça de les Drassanes, el parc de la Guàrdia Civil (Benimaclet) o el Mercat de Colón.