IMG_3390-1Ildefonso Martos Carretero és el nou director de l’Agrupació Musical de Massarrojos

És Professor Superior de Música en l’especialitat de Tuba i ha estudiat direcció davall la tutela del mestre José Rafael Vilaplana, Ramón Ramírez i Llorenç Mendoza entre altres.

Ha sigut membre de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i de l’Orquestra Simfònica Illa de la Palma de Gran Canària. Quant a la música de cambra ha sigut membre fundador de diverses agrupacions, entre les que cal destacar el quartet de tubes Bido.net; i el quintet de metalls Vent de Llevant.

En la seua faceta de músic de jazz i flamenc és membre fundador de la Bourbon Street Dixie-Band i Reunió realitzant diverses gravacions i gires per Europa.

Com a professor d’ensenyança secundària, és professor de música en l’Institut d’Ensenyança Secundària P.J.O. Sagrada Família de València des de l’any 2004. En el camp de la pedagogia instrumental ha sigut professor i director de diverses escoles de música de la Comunitat Valenciana.

Com a director, ha estat al capdavant de diverses bandes i orquestres de la Comunitat Valenciana, entre elles, la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Alfara del Patriarca, la Unió Musical Santa Maria del Puig i el CIM de Benimaclet.

En l’actualitat dirigix la Banda Unión Musical Pare Basté  i des de 2018 és el director titular de la banda Agrupació Musical de Massarrojos.