0001La Societat Musical Unió de Pescadors torna amb la quarta edició del cicle d’esdeveniments culturals que tindrà lloc durant els caps de setmana del mes de febrer, del dia 2 al 25, amb un fum d’activitats per a tots els gustos i públics.

Els actes començaran el divendres 2 amb un concert de guitarra a càrrec del dúo Acantun i continuaran el dissabte 3 amb un sopar de socis i un monòleg de Carol Tomás.

El divendres 9 tindrà lloc un recital de percussió i el dissabte 10 i diumenge 11 un taller de música llatina. A més el dissabte hi haurà una conferència a càrrec del compositor i director Ferrer Ferran.

La tercera setmana de febrer continua la SMUP Cultural amb un concert de música llatina (16), un altre dedicat a la música de Disney (17) i la segona edició de la desfilada Cabanyal-New Orleans el diumenge 18.

El cicle conclourà el divendres 23 amb un concert de música de cambra i el diumenge 24 amb un conte musical amb la participació de tots els alumnes. I el diumenge hi haurà paellas per a tots.

Es pot tconsultar el programa sencer de la SMUP Cultural a la web de la societat musical (http://www.smup-elcasinet.org/programa.html) i la seua pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/elcasinet/).