Des del 15 d’abril fins al 17 de juny, cada diumenge, les societats musicals del districte marítim oferiran concerts en La Marina de València. Després de l’èxit del passat cicle de tardor, l’Ajuntament i la APV (Autoritat Portuària de València), han reprès aquesta activitat al costat de la Marina per difondre la música de les societats musicals del districte marítim. Els concerts se celebren a l’aire lliure en la recuperada Pèrgola modernista, situada a la Plaça de la Sal. Comencen a les 12h i són d’entrada lliure i gratuïta.
La primera actuació serà el 15 d’abril i estarà a càrrec de la Societat Ateneu Musical del Port. Una setmana més tard, el dia 22 , serà el torn de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau a la qual seguirà l’últim diumenge d’abril, dia 29, la banda del Centre de Música i Dansa de Natzaret.
Ja en el mes de maig, la música de banda serà protagonista el diumenge 6 de la mà de la Societat Musical Unió de Pescadors, per continuar amb la Societat Musical Poblats Marítims el dia 13, la Societat Ateneu Musical del Port el 20 i l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau el dia 27.
El Centre de Música i Dansa de Natzaret tornarà a actuar en la Pèrgola el 3 de juny. A continuació ho farà la Societat Musical Poblats Maritimos (dia 10) i la Societat Musical Unió de Pescadors (dia 17).

22.03. El Ateneo del Puerto en La Pérgola.