Daniel Belloví Navarro es posa al capdavant de la banda de la Societat Musical Barri de Mailla en el concert que oferiran este dissabte 2 de juny a Faitanar dins de la campanya Cultura als Pobles que organitza l’Ajuntament de València amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.

En el programa Junco Carabanchelero d’Elvira Checa, El Bolero de Carmelo de Ferrer Ferran, Rapsodia Valenciana de Manuel Penella, Día de Pascua en Catarroja de José Manuel Izquierdo, José Vicente Herrera Romero de Vicente Ramón Tarazona, Cançons de Mare de Rafael Talens i Valencia de José Padilla.

La Societat Musical Barri de Malilla va ser fundada l’any 1988 per la iniciativa d’un grup dins de l’Associació de Veïns de Malilla que aposta per dotar al barri d’una activitat cultural lligada a la música. En un primer moment es constitueix l’escola de música on s’imparteixen classes de llenguatge musical i dels principals instruments que formen part de les agrupacions bandístiques, afegint, conforme creixien els alumnes, nous professors de diferents especialitats. En un any es va formar la banda que donava el seu primer concert en pocs mesos dirigida per Daniel Belloví Navarro. La Societat continua creixent, formant músics i creant noves agrupacions com l’orquestra i el cor.

Al llarg de la seua trajectòria els músics de la banda han participat a concursos i certàmens oficials com el de la Diputació de València on van obtindre en dues ocasions (2005 i 2007) el segon premi o el Certamen de Bandes “Castell de Benissanó” l’any 2008 on van aconseguir el primer premi de pasdoble i el segon de concert. A més, assíduament participa a programes organitzats per la Diputació i l’Ajuntament de València, com “Retrobem la Nostra Música” o els cicles de “Concerts al Mercat de Colón”. També cal destacar el seu compromís amb les associacions i institucions del barri com l’Associació de Veïns, participant a les seues reivindicacions per al mateix, o el centre de secundària del barri amb el que participa en l’organització del seu programa de conscienciació “Enganxa’t. Jornades per la tolerància” realitzant diferents actuacions.

0001