SMUP Cultural 2019La Societat Musical Unió de Pescadors de València iniciarà el pròxim dissabte 2 de febrer la cinquena edició de la SMUP Cultural, un projecte que es desenvoluparà al llarg del mes de febrer amb un ample programa d’activitats culturals i musicals.

La primera d’elles serà una conferència el dia 2 a càrrec del compositor i director Saül Gómez Soler al voltant de la seua trajectòria i de la seua obra Racó d’Or. Al dia següent, diumenge, les obres de rehabilitació i restauració d’El Casinet, la seu social de la SMUP, seran l’objecte d’altra xerrada que impartirà l’arquitecte Enrique Martínez.

Els actes continuaran el cap de setmana següent amb un sopar – monòleg de Luciano Mendoza el divendres 8. Ja el dissabte a les 18 hores tindran lloc unes audicions de l’escola de música i per la nit una festa de disfreses amb el títol “Tu Cara Me Suena”, versió Disney.

El dúo “De soprano y arpa” (Quiteria Muñoz i Úrsula Segarra) oferirà dos actuacions el dissabte 16 pel matí: d’una banda, Bebesol, un concert dirigit a bebés de 0 a 3 anys i d’altra, Peer Gynt, un espectacle destinat a públic infantil i familiar. Ja per la vesprada serà el torn de Roqui Albero i Ana Sanahuja que presentaran l’espectacle Versonautas on combinaran poesia i música.

Per la seua banda, el diumenge 17 se celebrarà la tercera edició del carnestoltes “Cabanyal-New Orleans” a partir de les 11 del matí que recorrerà els carrers del barri.

La SMUP Cultural conclourà l’últim cap de setmana de febrer amb diverses cites musicals i socials. El divendres a les 22h tindrà lloc un concert homenatge a Queen a càrrec dels cors de la Unió de Pescadors; el dissabte se celebraran les tradicionals paelles i el diumenge 24 a partir de les 11h els alumnes de la Banda d’Educands i la Banda Simfònica participaran en l’Entrada de Bandes de Música de València.

Veure programa complet:

PROGRAMACIÓN_ SMUP CULTURAL 2019