La candidata a l’alcaldia de València pel PSPV-PSOE, Sandra Gómez, va mantindre ahir una reunió a la seu de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí amb les societats musicals de la Coordinadora amb l’objectiu de presentar-les el programa el·laborat pel seu partit en relació a les societats musicals. A la reunió van estar convocades totes les societats musicals de la Coordinadora per a conèixer estes propostes, a l’igual que s’ha fet amb altres grups polítics que van voler presentar a les bandes les seues idees per a millorar les condicions en les quals desenvolupen la seua tasca les nostres societats musicals.

El PSPV-PSOE presenta un programa específic dirigit a les societats musicals que inclou recolzar la seua tasca social, cultural i educativa amb l’actualització del conveni de l’Ajuntament i la Coordinadora i l’aprovació d’un pla de Creació i Usos d’Equipaments Musicals, el qual preveu la construcció d’un Auditori Municipal i la utilització i adequació d’espais i edificis ja existents així com l’habilitació de dos auditoris en els IES Orriols i El Cid que tinguen un ús compartit entre el centre educatiu i el barri.

Contempla també la redacció d’un Pla Estratègic de les Societats Musicals, la creació de la “Ventanilla Única” per a tramitar tots els assumptes relacionats amb les societats musicals i es regularà la gestió de les llicències d’activitats per a les societats musicals.

El programa també té previst convocar subvencions per a l’adquisició de partitures, beques per als estudiants de les societats musicals i la posada en valor de dos entitats com l’Orquestra i la Banda Municipal, promoguent iniciatives i potenciant el Palau de la Música, facil·litant el seu accés per part de les societats musicals de la ciutat.

 

fotos pspv 06