Nous concerts de Cultura als Barris

Tres bandes de música són les protagonistes dels concerts que tindran lloc este cap de setmana a la ciutat de València dins del cicle Cultura als barris, una iniciativa de l’Ajuntament de València que es desenvolupa fins a l’1 de desembre, i que inclourà, a l’igual que l’any passat, 21 concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

Per al president de Cosomuval. Miguel Hernández, “és necessari que la música de les nostres societats musicals torne una vegada més als barris mostrant la gran tasca que desenvolupen a nivell artístic i musical i donant a conèixer al públic que constitueixen unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat”.

Els tres concerts tindran lloc dissabte 19 d’octubre a les 17 hores. La banda de l’Agrupació Musical San José de Pignatelli actuarà al barri d’Arrancapins. Sota la direcció del mestre Enrique Vizcaíno Cambra, tindrà lloc al Centre Cultural d’Abastos.

Per la seua banda, la banda de l’A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad oferirà la seua música a la plaça d’Holanda del barri de la Creu Coberta dirigida per Rebeca López Pérez.

El tercer concert del dissabte estarà protagonitzat pels músics de l’Agrupació Musical Sant Isidre dirigits per Rafael Lasso Gómez-Zurdo al barri Vara de Quart-Tres Forques.

Les bandes participants en este cicle són les de la Societat Musical de Benifaraig, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.