Reunió de la Coordinadora amb Ciudadanos

Membres de la Coordinadora s’han reunit esta semana amb la regidora de Ciudadanos de l’ Ajuntament de València, Amparo Picó i l’assessor, Paco Varea. L’objectiu de l’encontre, a petició del grup polític, era conèixer la situación actual de les societats musicals des de l’última reunió mantinguda fa uns mesos. Així, es va parlar, entre altres assumptes, de les principals carències i necessitats, dels locals i auditoris existents a la ciutat, de les campanyes Cultura als barris i als pobles i del pressupost que el consistori dedica a la Coordindaora i que es manté sense pujar des de 2009. La intenció de Ciudadanos és fer un estudi de tots els espais municipals disponibles en la ciutat per tal d’elaborar un projecte que inclourà també un increment de la dotació económica per a la Coordinadora i altres demandes per a presentar-lo pròximament al ple de l’Ajuntament en el qual s’han d’aprovar els pressupostos.