La vicealcaldessa Sandra Gómez rep a Cosomuval

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha rebut hui a una delegació de Cosomuval que li ha presentat els projectes que la Coordinadora té previst portar a terme durant l’any que ve, entre els quals figuren el Fòrum d’Escoles de Música, a finals de febrer i la Fira de les Bandes, a la primavera.

El president Miguel Hernandez li ha traslladat algunes de les necessitats que les societats musicals de la ciutat tenen en relació als locals i espais en els quals s’ubiquen. A hores d’ara la Coordinadora està elaborant un estudi sobre este tema que traslladarà a l’ajuntament per tal de buscar solucions i iniciar els tràmits necessaris per a aconseguir que l’activitat de les bandes de música es desenvolupe en les millors condicions.

Sandra Gómez ha manifestat la seua predisposició a continuar treballant en favor de les 27 societats musicals que formen part de Cosomuval.