Finalitza el cicle Cultura als barris

El cicle Cultura als barris arriba a la seua fi este cap de setmana amb cinc concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

El dissabte 30 de novembre la banda de l’Agrupació Musical Benicalap oferirà un concert en el mateix barri de Benicalap a partir de les 17 hores dirigida per Vicente Faubel Vidagany.

Ja el diumenge, coincidint amb el final de la campanya, tindran lloc altres quatre concerts. A les 11 i mitja del matí actuarà l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís que dirigeix Dídac Bosch Alcaina al barri de Montolivet.

A eixa mateixa hora però al barri de Sant Marcel·lí oferirà un concert la Societat Musical Unió de Pescadors dirigida per Samuel Pérez Ortega.

Per la seua banda, a les 12 es podrá escoltar a l’agrupació del CIM Tendetes en el barri de Patraix en un concert que dirigirà Patricia Rozalén Serrador.

I l’últim concert del cap de setmana estarà a càrrec de la Unió de Tres Forques al barri de La Raïosa sota la direcció de Vicente Reche Ruiz. Serà el diumenge a les 12:30 hores.

El cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València ha inclòs, a l’igual que l’any passat, 21 concerts d’estes agrupacions. En este sentit per al president de Cosomuval. Miguel Hernández, “és necessari que la música de les nostres societats musicals torne una vegada més als barris mostrant la gran tasca que desenvolupen a nivell artístic i musical i donant a conèixer al públic que constitueixen unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat”.

Les bandes participants en esta edició són les de la Societat Musical de Benifaraig, CIM Castellar Oliveral, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Agrupació Musical Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.cultura als barris 2019 recurso

A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d’humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.