Cosomuval es reuneix amb la regidora Lucía Beamud

El president de CosomuvalMiguel Hernandez i el secretari Manolo Teruel s’han reunit este matí amb la regidora d’Igualtat de l’ Ajuntament de ValènciaLucía Beamud Villanueva. A més de presentar-li les activitats de la Coordinadora i els projectes per a 2020, s’ha abordat la possibilitat de realitzar accions conjuntes per tal d’impulsar la igualtat al si de les societats musicals. Una iniciativa que es farà realitat pròximament amb propostes concretes encaminades a visibilitzar el paper de les dones i el seu pes en el nostre col•lectiu.
Així mateix, la responsable municipal ha acollit amb molt bona predisposició la realització de la Fira de les Bandes i s’ha mostrat oberta a col•laborar en tot allò que siga necessari i dependa de la seua regidoria.