Cultura als barris i Cultura als Pobles programen tres concerts de música de banda este diumenge

Els cicles Cultura als barris i Cultura als pobles que impulsa l’Ajuntament de València inclouen en la seua programació d’aquest cap de setmana tres concerts a càrrec de altres tantes agrupacions pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

Dins del cicle Cultura als Barris el diumenge 8 de novembre a les 12 hores actuarà la banda del Centre Intructivo Musical Tendetes en el barri de Tendetes.

També el diumenge, però en el marc de Cultura als pobles, se celebraran dos concerts: la Unió Musical Centre Històric portarà la seua música a Beniferri a partir de les 12h. I mitja hora més tard, a les 12:30h. serà la Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig la que oferisca un concert en Cases de Bárcena.

El president de Cosomuval, Miguel Hernández, Miguel Hernández, agraeix “l’aposta del consistori per seguir donant suport a la cultura en temps de crisi, i possibilitar així que el públic torne a gaudir de l’activitat de les societats musicals,  unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat que s’han vist greument afectades per la crisi sanitària”.

La resta de bandes que actuaran pròximament en Cultura als barris són l’A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad i Societat Musical Orriols. Ho faran als barris de Natzaret i Trinitat.

 

A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d’humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.